[Αναδημοσίευση από https://www.alfavita.gr]

Προκειμένου να έχουν δικαίωμα εγγραφής σε πίνακες αναπληρωτών ή συμμετοχής σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για εκπαιδευτικούς Σύμφωνα με το άρθρο 2 του νόμου 3848/2010 , όπως ισχύει, «για την κατάρτιση πίνακα κατάταξης εκπαιδευτικών κατά κλάδο και ειδικότητα με σκοπό το διορισμό ή την πρόσληψή τους στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση» γίνονται δεκτοί όσοι διαθέτουν τα ειδικά τυπικά προσόντα διορισμού στην πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, καθώς και πιστοποιημένη παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια.

Κατά καιρούς πολλοί γονείς και μαθητές δυσαρεστούνται με το υψηλό κόστος ιδιαίτερων μαθημάτων. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στους λόγους για τους οποίους αυτό συμβαίνει.

  1. Κόστος υλικού: Οι επιπλέον φωτοτυπίες που δίνουμε στους μαθητές μας κοστίζουν αρκετά χωρίς να υπολογίσουμε το χρόνο που μας πήρε για να ετοιμάσουμε υλικό ειδικά σχεδιασμένο πάνω στις

Όλες οι άδειες διδασκαλίας που έχουν εκδοθεί πριν τις 12 Νοεμβρίου 2012 έχουν ισχύ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019 και πρέπει να ανανεωθούν μέχρι τις 30 Αυγούστου 2019. 

Το θεσμικό πλαίσιο σχετικά με την Αναγγελία Διδασκαλίας σε Φροντιστήρια, Κέντρα Ξένων Γλωσσών και κατ’ οίκον διδασκαλία περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Η εγκύκλιος ΕΦΚΑ ΕΓΚ 34 - 13/08/2018 σχετικά με την τροποποίηση του υπολογισμού ημερών ασφάλισης των εργαζομένων σε Φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών της εγκυκλίου ΕΦΚΑ 45/2017, για όσους απασχολούνται κάτω από 21 ώρες/εβδομάδα. 

Ακολουθεί το κείμενο της εγκυκλίου ΕΦΚΑ 34/2018 με τα παραδείγματα:

Suscribe tu email para recibir todas las noticias de ASPE

 

ASPE @ Facebook Follow @aspegr

Login Form

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com