Πώς να προετοιμάσω καλύτερα τους υποψηφίους B1 και B2

Όλα για τις εξετάσεις DELE

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το DELE είναι μια πρωτοβουλία με στόχο να υποστηρίξει το διδακτικό έργο των εκπαιδευτικών που προετοιμάζουν τους υποψηφίους για τις εξετάσεις που οδηγούν στην απόκτηση των διπλωμάτων DELE.

Πρόκειται για μια σειρά ενημερωτικών συναντήσεων που θα πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 και φιλοδοξούν να εκπληρώσουν διάφορους στόχους: να ενημερώνουν για τα τελευταία νέα, να υποστήριξουν τους εκπαιδευτικούς που προετοιμάζουν υποψηφίους, να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών κέντρων που επιθυμούν να συνεργαστούν με το Ινστιτούτο Θερβάντες και κυρίως να αποτελέσουν σημείο συνάντησης προκειμένου να τεθούν τα ερωτήματα και οι αμφιβολίες σχετικά με τις εξετάσεις.

Δεύτερη ενημερωτική συνάντηση: Πώς να προετοιμάσω καλύτερα τους υποψηφίους Β1 και Β2

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις εξετάσεις αυτών των επιπέδων ή θέλετε να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για την καλύτερη προετοιμασία των υποψηφίων σας, εγγραφείτε στην ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου 10:00 με 11:00. Σε αυτή τη συνάντηση θα επικεντρωθούμε στα κοινά λάθη που κάνουν οι υποψήφιοι και πώς να τα αποφύγουν. Επιπλέον, θα μιλήσουμε για το πώς οι εξεταστές αξιολογούν το γραπτό και προφορικό μέρος των εξετάσεων επιπέδου Β1 και Β2 και θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε όλες τις ερωτήσεις σας. Επίσης θα σας ενημερώσουμε για τα τελευταία νέα μας.

Σας περιμένουμε!

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής

Suscribe tu email para recibir todas las noticias de ASPE

 

ASPE @ Facebook Follow @aspegr

Login Form

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com